Time 4 History

2012

Under den första turneringen bjöd vi in 8 lag som var med och tävlade. Vinnare av vandringspokalen gick  till “Ballers by nature”.

2013

Detta år hade vi 10 lag anmälda med 45 spelare som deltog under en solfylld dag i augusti. Den prestigefyllda vandringspokalen gick denna gång till “2Win”.

2014

2014 var 13 lag anmälda, detta år även ett lag från Frankrike.
Förutom basketturneringen hade vi även underhållning i form av ett flicklag, födda 04, vilka hade en uppvisningsmatch. Det bjöds på musikaliska live-uppträdanden av Amanda Alexander, Rapokalyps och LR Hoox. Vi hade även en DJ som spelade musik under hela turneringsdagen. Det här året gick den prestigefyllda vandringspokalen återigen till laget “2Win”. Vinnare av 1:a och 2:a placeringen fick en direktplats till sverigefinalen i 3X3.

2015

2015 bytte vi namn till ”Time 4 streetball”.
Med erfarenheten vi har från tidigare turneringar och med den nya organisationen lyckades vi ge alla deltagare och publik en härlig dag.
Det här året blev vinnarna av turneringen ett lag från Finland. Team Yököris åkte tillbaka till Helsingfors med T4S trofén.
Vi gästades också av artisten och nya stjärnskottet Thandiwe som levererade grym musik och energi.  Även dansgruppen Blue Hill höjde stämningen med sin dansrutin.
Rapokalyps som varit med oss sen turneringens start var även detta år våra house dj’s och såg därmed till att publiken fick möjligheten att ta del av tunga beats.

2016

Vinnare: Team Domino från Poland.

And now…

“Time 4 streetball ´s” mål och ambition är att vara en arena där människor kan träffas, spela basket, integrera, byta tankar och idéer. Vårt mål är att bli ännu större och bättre för varje år som går.

Tack vare alla deltagare, funktionärer, artister och  samarbetspartner ser vi detta som en realistisk möjlighet. År efter år har antalet deltagare stigit och publikintresset har blivit allt större. I och med detta kan vi se att vi är på god väg att nå vårt mål.